joi, 28 martie 2024
15.9 C
Lugoj
spot_img

Ce mărimi de tetine ar trebui să alegeți pentru bebelușul dumneavoastră?

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

S-ar putea să folosiți o tetină Philips Avent de mărime greșită. Nu există două mărimi de tetine la fel. Unele sunt mai lente, în timp ce altele sunt mai rapide. Bebelușul dvs. va avea nevoie de o schimbare a tetinei Philips Avent pe măsură ce crește, deoarece va avea nevoie de mai multă hrană. Este posibil ca o tetină mai lentă să nu funcționeze tot timpul.

Din fericire, Philips Avent are disponibile șase mărimi diferite de tetine. Continuați să citiți pentru a afla cum să alegeți dimensiunea potrivită a tetinei Philips Avent pentru bebelușul dumneavoastră.

De ce nu ar trebui să folosiți o singură mărime de tetină

Utilizarea unei mărimi greșite de tetine poate face ca bebelușului să îi fie dificil să primească cantitatea potrivită de alimente de care are nevoie deodată. Bebelușii au nevoie de mai multă hrană pe măsură ce cresc. Prin urmare, stomacul lor se mărește, iar capacitatea lor de a înghiți crește și ea pentru a-i ajuta să mănânce mai mult într-o perioadă limitată.

Acesta este motivul pentru care bebelușul va deveni frustrat și nerăbdător dacă la șase luni îl hrăniți cu tetina de aceeași mărime pe care o foloseați când era nou-născut. Debitul va fi prea lent pentru ei, deoarece deschiderea tetinei pentru nou-născuți este mică.

Pe de altă parte, dacă folosiți o tetină marca Philips Avent cu un debit excesiv de rapid, bebelușul dvs. poate primi mai multă mâncare decât poate gestiona. Treceți la o tetină de mărime cu un debit adecvat pentru a-i da bebelușului dumneavoastră doar atât cât trebuie. Nu uitați că este posibil ca debitul unor tetine să nu fie foarte potrivit pentru bebelușul dumneavoastră.

Nu există reguli inflexibile pentru alegerea mărimilor de tetine Philips Avent. Cheia este să știți cu ce se simte confortabil bebelușul dvs. Dar cunoașterea diferitelor mărimi disponibile și a caracteristicilor acestora vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită mărime de tetină pentru bebelușul dumneavoastră.

Tipuri de mărimi de tetine Philips Avent

Există șase tipuri de mărimi de tetine Philips Avent cu debite diferite. Acestea sunt:

 

Tetine Philips Avent Natural First Flow

Tetinele First flow au o gaură mică pentru livrarea laptelui la un debit mai lent și mai confortabil pentru bebeluși. Debitul este potrivit pentru prematuri și nou-născuți.

Tetina largă în formă de sân are petale unice de confort și vârfuri spiralate flexibile pentru a facilita prinderea bebelușului. Bebelușii mai mici nu vor avea nicio problemă în a combina acest biberon de hrănire cu alăptarea la sân.

Materialul de silicon utilizat pentru fabricarea acestei tetine este durabil și ultra moale. De asemenea, nu conține BPA, este incolor și fără aromă. Sunt sigure pentru a fi tratate în sterilizatorul cu aburi Avent. De asemenea, le puteți fierbe timp de cinci minute sau le puteți spăla în mașina de spălat vase.

 

Tetina Philips Avent Natural Newborn Flow

Mărimea acestei tetine este recomandată pentru copii 0-3+ luni. Este o tetină clasică și folosește, de asemenea, silicon ultra-moale pentru a oferi senzația naturală a sânului mamei.

Producătorii au inclus o supapă anti-colică la această mărime de tetină pentru a crea un vid în biberon și pentru a preveni pătrunderea aerului în stomacul bebelușului tău. Deoarece biberonul are o singură gaură prin care bebelușul se poate hrăni. Aceasta reglează cantitatea de lapte pe care o primește.

Pentru a evita confuzia mameloanelor, tetinele acestui bebeluș au un debit foarte lent atunci când bebelușul nu aplică aspirație. Fluxul crește pe măsură ce bebelușul suge. Ne place pentru că este, de asemenea, fabricat din silicoane fără BPA și ftalați, care nu conțin miros sau gust chimic.

Tetina Philips Avent Natural Slow-Flow

Vă va plăcea această tetină dacă vreți să combinați alăptarea și hrănirea cu biberonul. Are o formă lată care o face să fie asemănătoare cu sânul mamei. Este recomandată pentru copii cu vârsta cuprinsă între una și trei luni, nou-născuți și bebeluși de orice vârstă.

Este moale și durabilă și încurajează bebelușul să se prindă la sân în mod natural. Petalele de confort sporesc flexibilitatea și împiedică tetinele să se prăbușească atunci când copilul se hrănește cu această tetină cu debit lent.

Avent are o supapă anti-colică care creează un vid în biberon și împiedică copilul să aspire aer în stomac. Bebelușii găsesc această tetină foarte confortabilă.

Este fabricată din material de silicon fără BPA și ftalat, care nu are miros. Această tetină este potrivită pentru a fi sterilizată într-un sterilizator cu aburi, în mașina de spălat vase sau prin fierbere.

Tetina Philip Avent Natural Medium Flow

Bebelușii cu vârsta cuprinsă între trei și șase luni sau mai mari pot folosi tetinele Philips Avent natural medium flow. Construcția este foarte asemănătoare cu cea a primului flux, doar că este concepută pentru a se potrivi bebelușilor mai mari.

Utilizează în continuare silicon durabil, moale și flexibil, fără BPA și o bază largă cu un design la nivel de spirală pentru a oferi confort în timpul alăptării. De asemenea, folosește o tehnologie de aerisire Airflex pentru a împiedica pătrunderea aerului în stomacul copilului.

Singura diferență dintre această tetină și tetinele cu primul flux este că gaura din partea superioară încurajează un flux mai rapid al lichidului în comparație cu tetinele Avent cu flux lent.

Tetina Philips Avent Natural Fast-Flow

Tetinele cu design cu debit rapid de la Philips Avent sunt recomandate pentru copiii cu vârsta nu mai mică de 6 luni.  Copiii de această vârstă pot asimila mai multă mâncare decât nou-născuții, iar fluxul rapid nu îi va deranja.

Această tetină folosește materiale din silicon moale, care sunt și foarte durabile. Acest material nu are aromă sau miros și nu conține BPA. Forma lată îl face asemănător cu sânul mamei, iar petalele de confort și structura spiralată flexibilă împiedică colapsul în timpul hrănirii.

La fel ca tetinele cu debit mediu, tetinele cu debit rapid au și ele o tehnologie de aerisire Airflex care împiedică aerul să intre în stomacul bebelușului dumneavoastră și să îi provoace disconfort.

Tetina Philips Avent Natural Variable Flow

Puteți folosi tetinele cu debit variabil atunci când bebelușul are patru luni, până la șase luni sau mai mult. Partea bună la această piesă este că puteți ajusta debitul în funcție de nevoile bebelușului, datorită găurilor cu fantă.

Există trei găuri de fantă pe această tetină și sunt marcate cu I, II și III în ordinea creșterii vitezei de curgere. Reglați viteza de care aveți nevoie înainte de a pune biberonul în gura bebelușului dumneavoastră.

De asemenea, folosește materiale din silicon ultra-moale, care nu conțin BPA, aromă și miros. Îl puteți steriliza în siguranță în mașina de spălat vase.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII