joi, 2 mai 2024
22.9 C
Lugoj

Fotografia –Document Etnografic. Expozitie concurs la Casa Bredicenilor din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

          Prin aceasta expozitie, care se înscrie în cadrul programului de colaborare dintre institutiile de profil din tara, dorim sa atragem atentia publicului larg asupra valorilor culturii traditionale. În cursul anului 2017, expozitia-concurs FOTOGRAFIA – DOCUMENT ETNOGRAFIC a mai fost prezentata publicului din Baia Mare, Craiova si Targu Jiu.
          Proiectul „Fotografia – document etnografic”, al CJCPCT Cluj, este compus din manifestari diverse, precum organizarea unui concurs national de fotografie de autor, expozitii itinerante în tara si strainatate, editarea de albume si monografii fotografice. Initiat în anul 2004 cu lucrari realizate de un grup restrans de fotografi, concursul „Fotografia – document etnografic” s-a dezvoltat pe parcursul timpului într-o competitie nationala de anvergura, deschisa tuturor iubitorilor de fotografie.
          Începand cu anul 2014, expozitia anuala este extinsa cu fotografii reprezentand imagini etnografice din alte tari. În anul 2017, la Sectiunea invitat strain, a expus fotograful columbian German Mesa Jaramillo cu fotografii care surprind detalii din viata pescarilor din tara sa.
          Expozitia poate fi vizitata în perioada 20 sept. – 4 oct. 2017.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Expoziție de Paște. Muzeul din Lugoj combină tradițiile și creativitatea locală

Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Plastică din Lugoj,...

Biletele costă 5 lei. Festivalul Internațional „Timișoara Muzicală” ajunge la Lugoj și Făget

Începutul primăverii aduce la Lugoj și Făget primele evenimente...