joi, 2 mai 2024
18.9 C
Lugoj

Soferii sunt sfatuiti sa circule prudent. O hota gigant tranziteaza DN6 si soseaua de centura a municipiului Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

CNAIR a emis o autorizatie de tranzit pentru un transport agabaritic ce se deplaseaza pe ruta Giurgiu – Nadlac. Transportul se va desfasura in perioada 30.05.2020 – 07.06.2020, pe traseul:

Giurgiu Pod PTF (jud.GR) – DN5 – Adunatii Copaceni – DNCB – A1 – Pitesti – DN65B – Jitaru – DN65 – DN65F – DN6 – Ciochiuta – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN6 – Orsova – Varianta de Ocolire Caransebes- DN6 – Varianta de Ocolire Lugoj – A6 – A1 – Nadlac 2 PTF (jud.AR). 

“Vehiculul transporta o hota metalica. Originea transportului este Turcia cu destinatie Germania. Latimea maxima a vehiculului este 5.50 m, viteza de deplasare urmand a fi adaptata conditiilor de trafic. Mentionam ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice viteza maxima de deplasare a vehiculelor cu depasiri este de 70 km/ora. Etapele de desfasurare ale transporturilor sunt stabilite de politia rutiera, care asigura însotirea vehiculului cu depasiri. Transportul nu se va desfasura în perioadele si pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau rosu”, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII