sâmbătă, 4 mai 2024
10.9 C
Lugoj

De ce un troler de calitate e important cand pleci in concediu

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

E firesc sa vrei sa alegi cea mai buna oferta, asta presupunand ca identifici un obiect de calitate, fiabil si cotat cu un pret pe care sa il consideri accesibil in functie de bugetul tau.

De ce este practic?

Spre deosebire de gentile de voiaj, care trebuie purtate pe umar sau tinute de manere, acest accesoriu face transportul mult mai confortabil, mai ales cand se pune problema ce articole vestimentare si obiecte iei in calatorii. In acest mod, chiar si persoanele care au un bagaj voluminos se vor descurca sa se deplaseze fara probleme.

Desi nu toate produsele sunt ranforsate cu portiuni din plastic sau sa includa o carcasa complet rigida, consideram ca in interiorul unui troler obiectele sunt mai bine protejate. Doar daca bagajul este aruncat de la inaltime sau izbit violent, anumite piese din interior se pot deteriora.

Pentru modelele de dimensiuni mici, ai si libertatea de a alege cum sa le transporti – fie pe baza sistemului cu roti si maner telescopic, fie cu ajutorul manerelor suplimentare(cele laterale). Nu in ultimul rand, un bagaj rezistent, care include sistem de sigilare cu cifru sau alt tip de lacat, este preferabil cand esti in tranzit.

Cat sa investesti

Pentru un model „de cursa lunga” e indicat sa cheltui o suma pe masura. Evita sa incerci sa faci economie tocmai la obiectul care iti va proteja bunurile cand calatoresti, pentru ca, trebuie sa fim si realisti, acceptand faptul ca ofertele de calitate nu sunt intotdeauna accesibile la pret scazut. La un volum de circa 40 de litri, in combinatie cu o constructie conventionala, costul mediu ajunge la 50 – 60 de euro

Ce te intereseaza cand cumperi

Verifica forma, materialul si constructia obiectului. Pune apoi accent pe dimensiuni si volum de transport, considerand preferintele pe care le ai cand calatoresti. Analizeaza modul in care e compartimentat produsul, mizeaza pe roti putine, dar solide, iar la sfarsit nu uita de sistemul de securizare al bunurilor in interior.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII